Kunst & kultur
Foto: Ritzau/Scanpix. Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Denne tekst er skrevet af et menneske …

… men sådan behøver det ikke at være fremover. Automatiseret tekstfremstilling sniger sig mere og mere ind i alt fra dagligdagens små tekster til unik poesi. På godt og ondt. Det giver nye muligheder, men hvem taler egentlig?

Kunst & kultur
Foto: Ritzau/Scanpix. Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

De teknologiske forandringer kommer stærkt for tiden: Vores musik og film fylder ikke længere på reolerne, men er røget op i skyen, vores smartphones har adgang til al slags information, kontanter er på vej ud, og skærme, som engang havde synlige pixels, er...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Professor, Aarhus Universitet
Professor i litteraturhistorie ved Aarhus Universitet. Han har forsket i verdenslitteratur, litteraturhistorieskrivning og det posthumane. I de senere år har han arbejdet med digitaliseringens metodiske udfordringer til litteraturvidenskaben.

ANBEFALET TIL DIG

Natalie Zahle

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Natalie Zahle om optagelsessystemet.

Menu