Samfund & Individ
Foto: Ritzau/Scanpix
Læsetid: Ca. 8 min.

Eleverne klarede sig bedre under corona. Hvad er hemmeligheden?

Danske elever og studerende har forbedret deres test- og eksamensresultater mærkbart under corona-nedlukningen. Hvad er forklaringen? Og hvad kan det lære os om god undervisning?

Samfund & Individ
Foto: Ritzau/Scanpix
Læsetid: Ca. 8 min.

Siden den første corona-nedlukning i marts sidste år har der været en ekstremt stor opmærksomhed på konsekvenserne for elever og studerende i det danske uddannelsessystem. Politikere og skolefolk har været bekymrede for, at lange perioder med skolelukninger...

Vær med til festen

Få fuld adgang til hele Vid&Sans for 89 kr./md.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi baserer vores historier på forskning – og får forskerne med på præmissen. Dét giver historier med kød på. Vil du læse med? bliv medlem

BIOGRAFIER

Claus Holm
Leder af DPU, Aarhus Universitet
Ph.d., lektor og institutleder for DPU ved Aarhus Universitet. Forsker blandt andet i læreres og pædagogers professionelle dømmekraft og i professions- og ledelsesetik.  

ANBEFALET TIL DIG

Når Danmark siger undskyld

Morten Østergaard, Paven og DR har gjort det. Din kæreste gjorde det i går – og TV2 gør det lige nu: Siger undskyld. En undskyldning kan være høflig eller provokerende, personlig eller officiel. Men den er langtfra uskyldig.

Menu