Illustration: Tore Bonnerup

Hvad skal I lave på Valentinsdag?

Find ud, om du og din elskede skal se en film, spille padel-tennis eller om du skal forkæle din partner med noget godt at spise. Vi giver dig en guide til, hvad I kan lave for at få den helt perfekte aften.

Illustration: Tore Bonnerup
Læsetid: Ca. < 1 min.

Ved du ikke, hvad du og din elskede skal i aften?

Vi har lavet en lille guide til dig og den person, du elsker - uanset om det er din kæreste, din mor eller din bedste ven. Besvar disse 5 spørgsmål, og vi giver dig en ide til, hvad du og din partner kan lave for at få den helt perfekte Valentinsaften.

Testen er naturligvis hamrende uvidenskabelig. Men du kan bruge den til inspiration.

BIOGRAFIER

ANBEFALET TIL DIG

Forsvarets krise er større end du tror

Mens krigen raser i Ukraine, mangler det danske forsvar mandskab, materiel og ammunition. Situationen er langt hen ad vejen et bevidst valg, foretaget af politikere og effektivt implementeret af Forsvaret. Skal Forsvaret igen blive kampdygtigt, kræver det et opgør med såvel styringslogik som debatkultur.

Det danske folkestyres fødsel var ikke bare hyggelig

Vi er vænnet til at forstå dansk historie som små hyggelige fremskridt – i kontrast til udlandets voldsomme og blodige samfundsomvæltninger. Men det danske demokratis fødsel i 1848 hænger tæt sammen med datidens bølge af europæiske revolutioner. I dag er det 175 år siden, at det hele begyndte – med en stor demonstration i København, der udløste en lang række skelsættende begivenheder.

Menu