Se forskellen: Disse partier er nu størst i hver kommune

Kommunalvalget 2021 er afsluttet, og mens de sidste borgmesterposter forhandles på plads, får du her et overblik over, hvilke partier der blev størst i hver kommune.

Læsetid: Ca. < 1 min.

Nogle partier vil være størst målt på antal stemmer, men har ikke formået at vinde borgmesterposten, det ses bl.a. i Frederiksberg Kommune.

Se på kortet, hvilke partier der blev størst ved valget i 2021 - og se forskellen fra valget i 2017.

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Vid&Sans
Journalist på Vid&Sans. Skriver om teknologi, univers og samfund

ANBEFALET TIL DIG

Hvad Søren sagde Mette?

Statsministerens tale ved Folketingets åbning er en pligthandling dikteret af Grundloven. Men det er ikke en genre, der er størknet – tværtimod. Som Mette Frederiksen demonstrerede med sin tale forleden, er det en sjælden mulighed for at italesætte sit politiske værdigrundlag på egne præmisser.

Sådan opstilles kandidater til Folketinget

Mere end fem gange så mange kandidater opstilles til valg, som der er pladser i Folketinget. Men der er stor forskel på, hvor svært det er at blive stillet op for de enkelte partier. Her giver lektor i statskundskab og partiforsker Karina Kosiara-Pedersen et overblik over, hvordan man kan blive opstillet til Folketinget.

Menu