Samfund & Individ
Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Al mulig grund til panik

Den svenske klimaaktivist Greta Thunberg opfordrede i januar 2019 verdens ledere ved World Economic Forum til at gå i panik over de fremskredne klimaforandringer. Er panikhandlinger som sabotage vores eneste mulighed, når verdens ledere stadig gør alt for lidt ved klimaproblemerne?

Samfund & Individ
Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Nytåret er nær. Normalt bringer det forhåbninger om noget nyt og bedre med sig, men ikke denne gang. Pandemien, klimaforandringer, plastikforurening af alle økosystemer og masseudryddelse af biologiske arter er bare nogle af de omfattende og nærmest...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Lektor, Aarhus Universitet
Lektor og centerleder ved Center for Videnskabsstudier, Aarhus Universitet. Forsker i videnskabshistorie og -kommunikation.

ANBEFALET TIL DIG

Vil vi kæmpe for vores land?

Krig er blevet tragisk aktuelt i Europa, og mange hylder ukrainernes vilje til at kæmpe for deres land. Men ville vi selv gøre det samme? Se på kortet, hvilke lande der er klar til kamp, og hvordan kampviljen har ændret sig gennem tiden.

Menu