Teknologi & Univers
Foto: Ritzau/Scanpix. Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Er du klar til den næste teknologiske revolution?

Blockchain-markedet vil vokse eksplosivt de kommende år. Ligesom det skete med internettet, forudses teknologien at blive en del af vores alles hverdag. Men hvad kommer det til at betyde i praksis? Vid&Sans har spurgt en af Danmarks førende eksperter.

Teknologi & Univers
Foto: Ritzau/Scanpix. Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

I midten af 1990’erne skulle jeg skrive en artikel til et magasin om en ny teknologi, der var i hastig fremmarch: World Wide Web. Jeg anede ikke, hvad det var, men gjorde mit bedste for at formidle min ekspertkildes forklaring. Det lød interessant, men jeg kunne ikke rigtig se, hvordan det kunne få den helt store udbredelse blandt almindelige mennesker.

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Vid&Sans
Journalist og fast bidragyder til Vid&Sans. Skriver bl.a. om politik og samfund, især USA.
Professor, CBS
Jan Damsgaard er professor og ph.d. ved Institut for Digitalisering på CBS. Akademiet for de Tekniske Videnskaber har udnævnt Jan Damsgaard til Digital Vismand. Hans forskning fokuserer på den digitale omstilling af økonomien og i erhvervslivet.

ANBEFALET TIL DIG

Menu