Samfund & Individ
Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Hurtig skilsmissehjælp giver bedre trivsel og færre sygedage

Når nyskilte kan få hjælp og gode råd hurtigt, mindsker det fjendtlighed, depression og stress. Desuden reduceres sygefraværet, viser en undersøgelse af onlineforløbet ’Samarbejde efter skilsmisse’.

Samfund & Individ
Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Hvad gør man som nyskilt, når nattetimerne er fyldt med spekulationer over børnene og det svære samarbejde med ex’en?

En online platform med gode råd og vejledning ser ud til at hjælpe mange. I 31 kommuner og via Familieretshuset har borgere, der bliver skilt, mulighed for at gå ind på hjemmesiden www.ses.dkSamarbejde efter Skilsmisse, hvor de...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Journalist og redaktør, Vid&Sans
Journalist og redaktør hos Vid&Sans med fagområdet 'bevægelse og bevægelser': Idræt og motion, sundhed i krop og sind, foreninger, demokrati og civilsamfund.
Ph.d., Københavns Universitet
Psykolog og ph.d. fra Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet, og partner i virksomheden bag Samarbejde efter Skilsmisse.
Lektor, Aarhus Universitet
Lektor, leder af forskningsenheden for par- og familieforskning på Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.

ANBEFALET TIL DIG

Kaninens år bliver en skæbnestund for Kina

Kina skulle væk fra periferien og ind i magtens centrum. Det var Xi Jinpings drøm og ambition, da han steg til tops i 2012. Og projektet er lykkedes. Men nu står riget over for historisk store udfordringer på både de indre og ydre linjer. Og der er stærkt brug for, at Xi Jinping trækker en kanin op af hatten, hvis Kina skal fastholde sin globale position.

Menu