Kunst & kultur
Illustration: Lotus Pedersen

Modebranchen er i grøn forandring

Mode er den fjerdestørste klimasynder i EU. Selv om EU har vedtaget en grøn tekstilstrategi, halter branchen bagefter, men store ændringer er på vej. Tag med ind bag forhængene ved modeugen og bliv klogere på branchens historie og største udfordringer.

Kunst & kultur
Illustration: Lotus Pedersen

Den 9.-12. august er der modeuge, Copenhagen Fashion Week - det foregår fast anden uge i august og første uge i februar. Som på klokkeslag står alle modevirksomheder klar med nye kollektioner, der fremviser nye tendenser, og indkøbere fra især Skandinavien og Tyskland valfarter til messerne for at se på den næste sæsons tøj.

Modeugerne er i høj...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Lektor, ph.d., Det Kongelige Akademi
Lektor, ph.d. i design og bæredygtighed. Leder af forskningscentret ’KLOTHING – Center for Apparel, Textiles & Ecology Research’ på det Kongelige Akademi i København. Aktiv debattør om mode og bæredygtighed i en række formater som tv, bøger, podcasts, klummer m.v.

ANBEFALET TIL DIG

Menu