Krop & Sind
Foto: Carl Newton Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell

Stressfremkaldende ro

En række apps tilbyder at hjælpe os med at slappe af og finde ro i hverdagens travle liv. Ikke kun af et godt hjerte. Der er nemlig penge i roen, og jagten på den så eftertragtede ro kan have en ret så stressende effekt.

Krop & Sind
Foto: Carl Newton Illustration: Ruth-Anne Degn Dausell
Læsetid: Ca. 9 min.

Pyha, du klarede dig også igennem ulvetimen i dag. Børnene er hentet og sidder nu trætte foran fjernsynet, du blev forsinket på arbejdet, men nåede at købe nogle færdigretter på vej hjem, så familien blev mæt.

Lige før du selv skal til at sætte dig i sofaen, lyder der et ’pling’ fra mobiltelefonen med notifikationen: Remember your daily Calm....

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Lektor, Aarhus Universitet
Lektor og ph.d .i medievidenskab ved institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet. Hun beskæftiger sig blandt andet med lydmedier som digitale lydbøger, lyd-aviser, radio og podcast og har tidligere forsket i filmmusik og dokumentar-tv. Hun anmelder lydbøger for Jyllands-Posten og har udgivet Tænkepausen Ro, der snart udkommer på engelsk under titlen Calm.

ANBEFALET TIL DIG

Menu