Krop & Sind
Foto: Ritzau/Scanpix

Vi iscenesætter vores selvforståelse med rejsefotos på SoMe

Efter nogle år uden rejser har vi brug for at bekræfte os selv som internationale mennesker. Derfor kommer sociale medier snart til at bugne med rejsefotos og -selfies. Når vi iscenesætter os selv i Rom, Paris eller under palmerne, opnår vi en følelse af kontrol over, hvad andre tænker om os.

Krop & Sind
Foto: Ritzau/Scanpix

Nu hvor covid-pandemien er ved at slippe sit tag, kan vi endelig rejse ud og få opfrisket vores forhold til verden. Det betyder, at vi skal vælge, hvor vi vil hen – og vi kan vælge, hvor vi gerne vil være ’på’. Så vi kigger efter interessante,...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Kulturforsker, Københavns Universitet
Lektor på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet. Forfatter til bogen ’PÅ – Begivenhedskultur fra selfie til scenekunst’, 2021.

ANBEFALET TIL DIG

Natalie Zahle

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Natalie Zahle om optagelsessystemet.

Menu