Idé & tro
Illustration: Gita Emilie Sitanala Andersen

Sådan får du en lidt mere bæredygtig påskefrokost

Når vi forbereder påskefrokost, står vi i et spændingsfelt mellem at lave klimavenlig forandring og fastholde meningen i måltidet. Vi er dog langt mere frie til at vælge menu ved påske end ved jul, skriver madkulturforsker Jonatan Leer. Her får du et par opskrifter til påskefrokosten.

Idé & tro
Illustration: Gita Emilie Sitanala Andersen

Madmæssigt set er julemiddagen 24. december noget helt særligt i Danmark. Det er nemlig det eneste tidspunkt på året, hvor en relativt stor del af danskerne sidder ved bordet samtidig og spiser nogenlunde det samme: Flæskesteg, andesteg, rødkål og...

Vær med til festen

Prøv Vid&Sans gratis i 14 dage.

Vid&Sans er nyhedsmediet for dig med sans for indsigt. Vi bringer forskernes perspektiv på både dine og tidens vigtigste spørgsmål. Medlemskabet fortsætter til 89 kr./md. Kom og vær med. bliv medlem

BIOGRAFIER

Madkulturforsker, Aalborg Universitet
Adjunkt på Institut for Kultur og Læring, Aalborg Universitet. Forsker især i madkultur, bæredygtigt forbrug og maskulinitet.

ANBEFALET TIL DIG

Menu