MODTAG VORES NYHEDSBREVE

Forstå verden nu!

Få godbidder fra Vid&Sans leveret på din digitale dørmåtte.

*  Du kan altid afmelde dig igen, hvis du bliver træt af vores indhold. Hvad vi selvfølgelig ikke håber. Vi bestræber os på at skabe et nyhedsbrev, som er aktuelt, relevant og læseværdigt.

MODTAG VORES NYHEDSBREVE

Forstå verden nu!

Få godbidder fra Vid&Sans leveret på din digitale dørmåtte.

Anbefalet til dig

W50: Den franske gastronomis fald

Frankrig har i århundreder haft et uantasteligt monopol på god gastronomi. Men siden årtusindskiftet er der vendt op og ned på den kulinariske verdens internationale hakkeorden. Det franske køkken er stadig en del af det gode selskab, men det er ikke længere herfra, fornyelsen kommer.

Nouvelle Cuisine: Råvarerne frem i rampelyset

”Det nye køkken” gjorde op med tunge saucer, pompøse serveringer og daglange tilberedninger. Enkelhed, lethed, renhed og friskhed var grundpillerne i en ny køkkenstil, der satte råvaren i centrum. Herhjemme blev den lanceret af kokke som Gericke og Lauterbach, og senere en af inspirationskilderne til Nyt Nordisk Køkken.

Menu