Mathilde Fibiger

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand eller forfatter om et aktuelt emne. I denne uge Mathilde Fibiger om kønskvoter i bestyrelser.

H.G. Wells

Vid&Sans bringer hver uge et “interview” med en afdød tænker, videnskabsmand eller forfatter om et aktuelt emne. I denne uge H.G. Wells om solar geoengineering.

Margrete 1.

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, forfatter eller statskvinde om et aktuelt emne. I denne uge Margrete 1. om kvindelige statsledere.

Kamma Rahbek

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kulturperson eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Kamma Rahbek om ”københavnersaloner”.

Thit Jensen

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Thit Jensen om abortspørgsmålet.

Saxo

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand eller forfatter om et aktuelt emne. I denne uge Saxo om NATO’s udvidelse.

Herodot

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge den græske historiker Herodot om sportswashing.

Natalie Zahle

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Natalie Zahle om optagelsessystemet.

Holger Drachmann

Vid&Sans bringer hver uge et ”interview” med en afdød tænker, videnskabsmand, kunstner eller statsmand om et aktuelt emne. I denne uge Holger Drachmann om sankthansaften.

Vil du også have din viden direkte fra forskere?

Dyk ned i sektionerne

Natur & Klima
Kunst & Kultur
Samfund & Individ
Teknologi & Univers
Krop & Sind
Ide & Tro
Menu